När konstnären tar sig an

MUSIK

Det räcker givetvis inte att illustrera, formge och skriva barnböcker. Alla sinnen behöver aktiveras. Till varje barnbok jag skriver utvecklas samtidigt en sång, det kommer av sig självt. Debutboken om Elfina har förstås en sång som jag bandat in. En demoversion med mig och min gitarr. En sång som jag gärna utvecklar med andra instrument, folkinstrument, nordiska eller afrikanska. Tiden får visa.

Musikåret 2016

Året som blev otroligt musikaliskt trots tidsbrist.
Med klassisk sång i Sound of Music, afrikanska rytmer på djembe och trubadurande på gator och demoinspelningar i studio.

Med Gospel influenser

Sånger och rytmer från Gospel är tillåtet för ALLA att sjunga bara man känner glädjen i hjärtat. Jag tycker det är lite som medicin för själ och kropp.

Julsånger

Detta år vill jag bjuda på några av mina favorit julsånger.
Inom ett år hoppas jag att mina egna låtar också får ta plats offentligt.

Sparven om julmorgonen på Finska Svenska och Engelska

Zacharias Topelius dikt som idag är en flitigt spelad julsång i Finland. Här framfört på både finska och svenska, även fritt översatt till engelska.

En vanlig dag i ateljén

Att jobba kreativt kan innebära en hel del ensam tid i ateljén. Den som jobbar kreativt vet vilken miljö som skapar bäst förutsättning för en lyckad arbetsprocess. Att sjunga och nynna är en del av min arbetsprocess.